Xbox Series X se va lansa înainte de finele lui 2020

Până când va ajunge la utilizatori și vor începe să circule review-uri online referitoare la Xbox Series X, rămân în picioare foarte multe întrebări referitoare la cea mai nouă consolă de gaming ieșită din Redmond. O parte dintre răspunsurile la acele întrebări au fost oferite de către oficialii Microsoft la mijlocul acestei săptămâni și, din păcate, nu vor încânta prea mult posesorii vechilor console Xbox.

Nu toate jocurile care se vor lansa pe Xbox Series X vor putea fi jucate pe actuala generație de Xbox One X, Xbox One S și Xbox One. Deși gigantul din Redmond a venit cu promisiunea că titlurile lansate de către studiourile Microsoft vor fi compatibile cu ambele generații de console pentru cel puțin un an, această promisiune nu se aplică terților.

Deși Microsoft a promis că pe Xbox Series X vei putea juca toate titlurile mai vechi de Xbox One, indiferent când le-ai cumpărat, reversul nu va fi neapărat valabil. Vor exista mai multe titluri exclusive pentru Series X, deși, cel puțin în primul an de la lansare, acestea vor veni doar de la terți, nu și din partea studiourilor de dezvoltare deținute de Microsoft. Rămâne să așteptăm până la iarnă pentru a vedea cât de repede se vor lansa titluri doar pentru noua generație de console.

Adaugă comentariu

Vrei un site ?

Realizam webSite-uri si Magazine Online

ClickWEB.ro