World of Warcraft: Chronicle, volumul I

„WORLD OF WARCRAFT: CHRONICLE, VOLUMUL 1,  ESTE O CĂLĂTORIE PRINTR-O ERĂ A MITULUI ȘI A LEGENDEI, ÎNTR-O EPOCĂ MULT ÎNAINTEA NAȘTERII HOARDEI ȘI A ALIANȚEI. ACEASTĂ «BIBLIE» A ISTORIEI WARCRAFT DEZVĂLUIE POVEȘTI NESPUSE DESPRE APARIȚIA COSMOSULUI, A IMPERIILOR ANTICE ȘI A FORȚELOR CE AU CONTURAT LUMEA AZEROTHULUI ȘI A POPORULUI SĂU.”

Fiecare lucru a avut un început solid, așa cum, poate, pentru generațiile noastre, începuturile au fost jocurile HerculeTarzan și seria jocurilor Warcraft.

Blizzard Entertainment a reușit, prin povestea lumii Warcraft, să creeze un întreg univers pe care entuziașii îl urmăresc începând din 1994, prin lansarea RTS-ului Warcraft: Orcs & Humans. Pe parcursul timpului, au apărut mai multe romane care au cuprins diverse tablouri din lumea Azeroth, dar explorările pentru legarea unui lore întreg poate că nu se termină niciodată.

În acest context Blizzard a lansat, pe 15 martie 2016, primul volum din saga World of Warcraft: Chronicle (ISBN: 978-1-61655-845-1). Autorii acestuia sunt nume mari printre cunoscători: Chris Metzen, Matt Burns și Robert Burns, cu adnotări din partea celebrei autoare Christie Golden și din a altor colaboratori Blizzard Entertainment. Lansată de editura Dark Horse Books, la prețul de 176 de ron,  cartea din seria fantasy cuprinde preistoria Azeroth în 4 capitole (Mythos, Primordial Azeroth, Ancient Kalimdor, A New World), presărate de artwork-urile lui Peter C. Lee și Jospeh Lacroix, într-un număr total de 184 de pagini redactate în limba engleză.

În comparație cu alte lucrări scrise marca Blizzard, World of Warcraft: Chronicle, volumul Icuprinde succint lore-ul din preistoria Azeroth, clarificând aspecte esențiale pe care fandomul le dezbătea aprins prin diverse „teorii conspiraționale”.

Așadar, să ne mobilizăm entitățile intelectuale și să vedem cu exactitate planul de idei al acestei cărți, care a generat un vibe fantastic în rândul fanilor Warcraft de toate vârstele.

Prefața și introducerea încadrează la obiect ideea principală a acestui volum.

Prefața cuprinde impresiile lui Christ Metzen în ceea ce privește scopul acestei cronici. Nu omite să sublinieze că această serie a reprezentat o oportunitate de a crea o panoramă a tuturor evenimentelor și de a finisa neregularitățile lore-ului.

Urmează o scurtă introducere a forțelor mistice, a antitezelor ce au conturat Universul Warcraft. Lumina și Întunericul, Viața și Moartea, Ordinea și Haosul, care, în paralelismul lor, guvernează demersul evenimentelor. Forța vitală care animează lumea este desemnată de Elemente, un horoscop geek-like cu alte cuvinte.

De asemena poti citi si alte articole din aceatema GAMING, Sursa articol: esportsmedia.ro 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ClickWEB.ro