Update la Windows 10 niste actualizari numite Feature Experience Pack

Mult asteptatul update la WIN 10 se pare ca intarzie dar si cand vine nu prea ne da pe spare asa ca actualizarile pentru Windows 10 o sa vina sub forma a doua pachete pe an. Chiar daca a mers ok pana acum, compania vrea sa gaseasca o metoda mai usoara. Astfel, experimenteaza cu Feature Experience Pack. Acestea vor fi niste update-uri mai mici si pot fi instalate separat de update-urile normale. Pe scurt, un fel de bugfix-uri.

Primul astfel de Feature Experience Pack are numarul de versiune 120.2212.1070.0 si este disponibil pentru versiunile Insider de Windows 10. Acesta contine urmatoarele:

  • Poti folosi unealta de snipping (WIN + SHIFT + S) pentru a captura o portiune de ecran, ca mai apoi sa ii poti da paste direct intr-un folder prin functia CTRL + V. Astfel, nu vei mai fi nevoit sa salvezi manual imaginea.
  • Dispozitivele cu touchscreen vor avea tastatura split si in modul portret.

Din cate puteti vedea, schimbarile sunt mici si pentru unii, neinsemnate. Iar asta este fix ce isi doreste si Microsoft sa faca. Unele modificari pot fi lansate sub forma unui Feature Experience Pack pentru Windows 10, astfel update-urile majore vor fi putin mai mici si posibil, vor cauza mai putine probleme. In curand aceste mini-actualizari vor fi oferite si publicului larg, imediat ce se incheie perioada de testare pentru utilizatorii Windows Insider.

Pentru cei care nu stiti cum sa va faceti update la Windows casiti un totorial pe acest LINK.

Adaugă comentariu

Vrei un site ?

Realizam webSite-uri si Magazine Online

ClickWEB.ro