PC Revolt 3 MK3 a iBuyPower vine cu o carcasă care se ambalează într-un mâner

iBuyPower a anunțat o nouă carcasă pentru PC cu format de 18,34 litri la CES 2021 numită Revolt 3 MK3. Nu sunt sigur ce mi se pare atât de captivant, dar este genul de caz în care aș găsi un timp jenant dacă aș fi pe piață pentru a-mi actualiza versiunea. (Poate că sunt, dupa toate acestea.) Dacă sunteți un fan al cazurilor minimaliste ca mine, fără LED-uri adăugate, s-ar putea să vă regăsiți și sub vraja acestui caz.

Bine, îmi place și mânerul său montat în partea de sus. Nu este ca și cum aș muta PC-ul mult, deși ar face mult mai ușor și mai sigur să transport acest lucru atunci când trebuie să-i fac o curățare profundă sau să schimb o parte din tehnologia din interior. Dincolo de utilitatea mânerului, îmi amintește de Nintendo GameCube – dacă mânerul ar fi atașat la un șasiu mult mai rafinat decât acela devkit-ul real al consolei.

O să putem cumpăra în al doilea trimestru al anului, plin de câteva componente preselectate de la iBuyPower, inclusiv o sursă de alimentare SFX-L de 700W 80 Plus Gold care este doar sub 750W sugerat pentru Nvidia RTX 3080. AMD Radeon RX 6800 XT și cardurile de mai jos atât în ​​câmpul AMD, cât și în domeniul Nvidia ar trebui să fie acoperite cu această sursă de alimentare pentru mulțimea pre-construită. La lansare, compania nu a împărtășit efectiv ce alte specificații veți putea înghesui in carcasă.

Adaugă comentariu

Vrei un site ?

Realizam webSite-uri si Magazine Online

ClickWEB.ro