O companie din Argeş face 7 milioane de lei din amenajarea spaţiilor de joacă pentru copii

DFS Center Grup, o companie cu capital românesc privat din Argeş, înfiinţată în urmă cu 15 ani, a în­registrat o cifră de afaceri de 7,3 mi­lioane de lei în 2016 din furnizarea şi montajul echipa­mentelor de joacă pentru copii.

„Bugetul de investiţii aprobat pentru anul 2017 totalizează 450.000 lei, alocaţi pentru utilaje şi echipamente de prelucrare – 200.000 lei, materiale publicitare şi acţiuni de marketing – 150.000 de lei şi activităţi de cercetare şi inovare de noi produse – 100.000 de lei“, a spus pentru ZF Camelia Dorcioman, directorul general al companiei.

Afacerile DFS au scăzut uşor anul trecut faţă de 2015, cu circa 6%, însă directorul general al firmei estimează o creştere de până la 8 milioane de lei anul acesta, în urma schimbărilor prin care a trecut compania, care au vizat rebranduirea şi schimbarea imaginii companiei, achiziţia de softuri care să asigure înregistrarea operaţiunilor din companie şi un sistem de raportare şi control. De asemenea, găsirea unor furnizori noi pe piaţa internă şi externă, dar şi identificarea unui sistem de distribuţie care să permită distribuţia exclusivă în anumite regiuni au reprezentat alte schimbări din companie din ultimul an.

Sursa articol: ZF.ro

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *