Microsoft a decis: Windows 10 se va concentra pe munca de la distanță

Se pare ca pandemia schimbaregulile asa ca Windows 10 urmează să primească un update major în prima jumătate a anului 2021 și se pare că acesta va fi axat pe munca de acasă. În fiecare an Microsoft oferă două actualizări majore: cea din primăvară este de obicei cea mai bogată în carcateristici noi, în timp ce update-ul din toamnă este mai aerisit și de obicei repară diferite probleme.

Versiunea 21H1 a lui Windows 10 va avea un set de caracteristici care vor îmbunătăți securitatea și accesul de la distanță. Aceste noutăți vor fi incluse în următorul update și se concentrează pe aspectele de bază pe care utilizatorii ni le-au cerut.Versiunea 21H1 a lui Windows 10 va avea un set de caracteristici care vor îmbunătăți securitatea și accesul de la distanță. Aceste noutăți vor fi incluse în următorul update și se concentrează pe aspectele de bază pe care utilizatorii ni le-au cerut.

Microsoft a dat drumul unei versiuni beta de Windows 10 21H1 pentru membrii Insider. Aceasta este mică ca și dimensiuni și se va instala repede, în ceea ce pare a fi o schimbare de roluri. Aparent un update mai mare cu numele Sun Valley va fi lansat după jumătatea anului, iar acesta va aduce cu el o schimbare majoră de aspect.

Adaugă comentariu

Vrei un site ?

Realizam webSite-uri si Magazine Online

ClickWEB.ro