Idei de afaceri simple pentru femei

In ultima perioada din ce in ce mai multe femei vor sa isi deschida propria afacere, din dorinta de a avea un program flexibil, independenta financiara si de a petrece mai mult timp cu familia. Cand te gandesti la idei de afaceri pentru femei, nu se poate sa nu iti vina in minte bijuteriile, hainele si cosmeticele. Tinand cont de abilitatile si pasiunile tale, alege afacerea care ti se potriveste:

Magazin online de fashion

Mediul online este plin de oportunitati pentru micile afaceri. Romanii utilizeaza retelele de socializare si aplicatiile mobile pentru cumparaturi, iar cei mai multi afirma ca au parte de oferte mai bune online.

Inainte de a deschide un magazin online de haine este nevoie de o strategie coerenta si de o planificare. Afacerea este tentanta, avand in vedere costurile mai mici pe care le are un magazin online fata de unul traditional, contribuind la extinderea pietei si oferind totodata un acces facil la clienti.

Cosmetice bio

O alta idee de afaceri care castiga tot mai mult teren este cea cu cosmetice naturale homemade. Productia si comercializarea de cosmetice organice s-a dovedit o afacere de excelenta pentru femei.
O afacere cu produse homemade 100% naturale se demareaza usor, intai produci pentru familie, pentru prietenii si vecinii tai, apoi, dupa ce capeti experienta, te extinzi.

Pentru a porni o astfel de afacere ai nevoie de: un cantar digital, un mixer cosmetic, termometru digital, set profesional de dozare, vase si ustensile, spatule, benzi indicatoare de PH, recipiente pentru depozitare si vanzare.

Bijuterii handmade

O afacere handmade are mai multe avantaje. In primul rand ea poate fi inceputa cu bani putini, apoi nu este nevoie de sediu, domiciliul personal putand oferi spatiul necesar pentru start in afacere. Initial poate fi o afacere part-time, derulata dupa orele de serviciu si in weekend.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *