Cum poti castiga milioane de euro din clipurile tale. Youtube face un anunt fantastic

youtube_1Utilizatorii care au conturi pe Youtube cu mii sau chiar sute de mii de vizualizari pot castiga sume uriase. YouTube, site-ul de partajare de fisiere video detinut de Google, a anuntat ca va investi pentru a ajuta cele mai populare staruri ale sale sa experimenteze noi show-uri si formate. Acest anunt vine in continuarea strategiei YouTube de a investi in lansarea unor canale originale si in show-urile unor producatori de continut pentru acest site de partajare de fisiere video detinut de Google. “Simtim ca este vremea potrivita pentru a face o alta investitie importanta in creatorii nostri”, a anuntat seful continutului original al YouTube, Alex Carloss. El a precizat ca YouTube a decis sa finanteze continut nou al unora dintre creatorii de top ai site-ului, nu doar pentru a-i ajuta pe acestia sa isi implineasca ambitiile creative, ci si pentru a livra un nou material milioanelor lor de fani de pe aceasta platforma.

Anterior, Alex Carloss a fost sef la nivel international al divertismentului de pe YouTube, astfel incat noua sa functie indica in mod clar care este prioritatea pentru companie in prezent.

Carloss nu a precizat care sunt vedetele de pe YouTube care vor beneficia de aceasta investitie si nici cati bani vor fi alocati pentru aceasta initiativa.

Adaugă comentariu

Vrei un site ?

Realizam webSite-uri si Magazine Online

ClickWEB.ro