Cum poti castiga milioane de euro din clipurile tale. Youtube face un anunt fantastic

youtube_1Utilizatorii care au conturi pe Youtube cu mii sau chiar sute de mii de vizualizari pot castiga sume uriase. YouTube, site-ul de partajare de fisiere video detinut de Google, a anuntat ca va investi pentru a ajuta cele mai populare staruri ale sale sa experimenteze noi show-uri si formate. Acest anunt vine in continuarea strategiei YouTube de a investi in lansarea unor canale originale si in show-urile unor producatori de continut pentru acest site de partajare de fisiere video detinut de Google. “Simtim ca este vremea potrivita pentru a face o alta investitie importanta in creatorii nostri”, a anuntat seful continutului original al YouTube, Alex Carloss. El a precizat ca YouTube a decis sa finanteze continut nou al unora dintre creatorii de top ai site-ului, nu doar pentru a-i ajuta pe acestia sa isi implineasca ambitiile creative, ci si pentru a livra un nou material milioanelor lor de fani de pe aceasta platforma.

Anterior, Alex Carloss a fost sef la nivel international al divertismentului de pe YouTube, astfel incat noua sa functie indica in mod clar care este prioritatea pentru companie in prezent.

Carloss nu a precizat care sunt vedetele de pe YouTube care vor beneficia de aceasta investitie si nici cati bani vor fi alocati pentru aceasta initiativa.

1 thought on “Cum poti castiga milioane de euro din clipurile tale. Youtube face un anunt fantastic”

  1. Oricum cel mai bine este dupa ce ai vizualizari ca poti sa iti vinzi spatiul publicitar. Deci prima data trebuie sa iti faci reclama dupa aia vin banii.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ClickWEB.ro