Creare Website de Prezentare

   Crearea unui site web a devenit incetul cu incetul obligatorie pentru o companie care doreste sa isi mareasca numarul de clienti si sa poata fi gasita 24/7 de catre acestia. Indiferent ca este vorba de un site mic de prezentare sau unul elaborat sau chiar o platforma, acesta reprezinta imaginea companiei. Un site de prezentare reprezinta oglinda unei afaceri, peste 70% din companii le nivel global sunt prezente in mediul online, e timpul ca si afacerea ta sa fie vizibila.  Fiecare magazin sau website este diferit in felul lui de aceea oricine are dreptul sa inceapa o afacere in mediul online.

Web Design

100%

Optimizare SEO

100%

Suport NON-STOP

100%

Crearea site-urilor si aplicatiilor online in ultimii ani trebuie sa fie compatibila cu dispozitivele tot mai avansate, cu dimensiuni ale display-ului din ce in ce mai variate, astfel posesorii de web site-uri care isi doresc sa aiba un site comod-accesibil de pe orice tip de dispozitiv, de la cele cu display mare (desktop sau laptop, mai nou smartTV-uri) , pana la cele cu disply-uri mici (smartphone-uri si chiar smartwatch-uri) sa realizeze web site-uri responsive, care au un design fluid si se adapteaza la orice device.

Magazin Online

Creare si intretinere pentru magazine online si site-uri de prezentare. Fiecare magazin sau website este diferit in felul lui de aceea oricine are dreptul sa inceapa o afacere in mediul online.

Website de Prezentare

Crearea site-urilor si aplicatiilor online in ultimii ani trebuie sa fie compatibila cu dispozitivele tot mai avansate, cu dimensiuni ale display-ului din ce in ce mai variate.

Optimizare SEO

ClickWEB.ro
Open chat
Bună! Te pot ajuta?