Design si Optimizare SEO

   Realizare website cu design unic,  optimizare SEO si suport tehnic NON-STOP! Designul Site-ului include structura sitemap-ului, asigurându-se că toate paginile sunt ușor de găsit printr-o structură logică. Dispunerea fiecărei pagini – asigurarea faptului că informațiile esențiale sunt prezentate în mod clar, și că pagina nu este supraaglomerata. Cel puțin la fel de importante ca aspectele de proiectare sunt si combinatiile de culori și fonturi.

   Dupa realizarea website-ului de prezentare sau a unui magazin online, este momentul sa il promovam astfel incat clientii sa te gaseasca cat mai usor. Fara optimizarea site-ului tau, cei din lumea digitala nu vor stii ca existi.

   SEO inseamna o prezenta vizibila in motoarele de cautare, care contribuie la cresterea vanzarilor dar si la eficientizarea costurilor clientilor prin targetare corecta. Investitia in optimizarea site-ului pentru motoarele de cautare este cea mai buna metoda profitabila pentru afacerea ta.

   In sens larg, optimizarea SEO este Marketing prin intelegerea modului in care functioneaza algoritmii de cautare, si ce ar cauta vizitatorii, pentru a stabili corespondenta cu paginile de internet oferind ce acestia cauta.

SEO Marketing

Web Development

UI/UX Design

Server Repairs

Computer Network

Cloud Hosting

Web Design

100%

Optimizare SEO

100%

Suport 24/7

100%

   Anumite eforturi SEO pot implica optimizarea codarii unor pagini, fara a face modificari vizibile pentru vizitatori, precum ierarhizarea structurii paginilor, evitarea sau rezolvarea unor probleme care ar putea impiedica motoarele de cautare sa indexeze complet paginile. Alte eforturi mai vizibile ar fi includerea de continut unic care este usor indexat si extras de pe pagini web datorita vizitatorilor umani.

   Termenul SEO poate sa se refere la „Optimizatori pentru Motoare de Cautare”, un termen adoptat de industria consultantilor care se ocupa de optimizarea proiectelor in numele clientilor, si al angajatilor proprietarilor de site-uri care pot lucra SEO in interiorul firmei. Optimizatorii pentru Motoare de Cautare, adesea ofera optimizare SEO ca un serviciu singular, facand parte dintr-o campanie mai mare de marketing.

   Deoarece un proces de optimizare eficient poate cere schimbari in codul sursa al sitului, este recomandat sa fie inclus in dezvoltarea initiala si design-ul sitului, ajungand la folosirea termenului „Search Engine Friendly”. Aceasta ar fi o optimizare corecta si de durata pentru motoarele de cautare in special Google sau daca se doreste aparitia instanta pe google se poate apela la reclama cu bani.

Magazin Online

Creare si intretinere pentru magazine online si site-uri de prezentare. Fiecare magazin sau website este diferit in felul lui de aceea oricine are dreptul sa inceapa o afacere in mediul online.

Website de Prezentare

Crearea site-urilor si aplicatiilor online in ultimii ani trebuie sa fie compatibila cu dispozitivele tot mai avansate, cu dimensiuni ale display-ului din ce in ce mai variate.

Optimizare SEO

ClickWEB.ro
Open chat
Bună! Te pot ajuta?