Creare Magazin Online

   Cream si intretinem magazine online pe orice tip de platforma. Un magazin online are avantajul ca este deschis 24/24 si astfel afacerea dumneavoastra are o sansa in plus fata de un magazin fizic. Avantajul enorm care il ofera magazinul online este ca nu trebuie sa tineti banii blocati in stocuri si astfel puteti rula banii sa obtineti un profit mai mare pentru compania dumneavoastra.

Web Design

100%

Optimizare SEO

100%

Suport NON-STOP

100%

   In general preturile sunt facute in functie de cerintele clientului, daca vrei spre exemplu un site cu 5 pagini nu poti sa ceri cat pentru unul cu 500 de pagini, la fel si in cazul magazinelor un magazin cu produse putine costa mult mai putin decat unul cu 30000 de produse. De aceea va rugam sa ce contactati si specificati ce fel de site sau magazin va intereseaza si in cel mai scurt timp o sa primiti o oferta personalizata in functie de cerintele dvs. dupa care stabilim impreuna ce ar fi mai optim pentru afacerea dumneavoastra.

Oferta poate fi mult mai complexa in functie de cetintele fiecarui magazin si anume:

– interfata magazinului disponibila in mai multe limbi

– convertire in mai multe monede

– sistem acordare cupoane discount

– implementare Google Analytics si Webmaster Tools (GWT)

– comentarii la produse

– inregistrare in newsletter

– mai multe imagini pentru un produs

– importul produselor din fisiere CSV, Excel

– exportul produselor in format CSV, Excel

Magazin Online

Creare si intretinere pentru magazine online si site-uri de prezentare. Fiecare magazin sau website este diferit in felul lui de aceea oricine are dreptul sa inceapa o afacere in mediul online.

Website de Prezentare

Crearea site-urilor si aplicatiilor online in ultimii ani trebuie sa fie compatibila cu dispozitivele tot mai avansate, cu dimensiuni ale display-ului din ce in ce mai variate.

Optimizare SEO

ClickWEB.ro
Open chat
Bună! Te pot ajuta?