Avengers: Endgame – profit in primul an de aproape 1 miliadrd de dolari

“Avengers: Endgame”, produs de Marvel Studios si distribuit de Disney, a fost lansat pe 26 aprilie 2019 si a facut intr-un an profit de 900 de milioane de dolari.

“Avengers: Endgame” a dat lovitura la box office-ul american cu o deschidere de 357,1 milioane de dolari si a invins “The Force Awakens”. Asta dupa ce unii critici au avut dubii ca un film de trei ore va reusi sa capteze atentia publicului pe toata durata rularii productiei. Dar s-au inselat.

Povestea i-a captat pe fanii MCU. “Avengers: Endgame” a marcat finalul pentru Captain America, Iron Man si Black Widow. Mai toata lumea se astepta ca Robert Downey Jr. si Chris Evans sa-si incheie rolurile, insa nu stiau cum o vor face. In ceea ce o priveste pe Natasha Romanoff (Scarlett Johansson), disparitia ei a surprins pe toata lumea.

2,4 miliarde de oameni au urmarit conturile de social media ale “Avengers: Endgame”. Primul trailer a inregistrat o cifra record, in primele 24 de ore, de 289 milioane de vizualizari, in 7 decembrie 2018. Al doilea trailer a generat 268 milioane vizualizari, pe 14 martie 2019.

“Avengers: Endgame” a fost relansat in cinematografe in iunie 2019, iar atunci a devenit filmul cu cele mai mari incasari din toatea timpurile.

Seful Marvel Studios, Kevin Feige, a anuntat la scurt timp, la San Diego Comic-Con, ca “Avengers: Endgame” a invins “Avatar” al lui James Cameron, cu incasari 2,797 miliarde dolari. A urmat apoi lansarea in digital si Blu-ray.

Adaugă comentariu

Vrei un site ?

Realizam webSite-uri si Magazine Online

ClickWEB.ro