10 idei de afaceri in mediul online in 2013

Anul 2013 ne ofera foarte multe oportunitati de business in care putem opera pe Internet. Sunt afaceri cu capital mic sau pe care le putem manageria fara a iesi din casa sau pe care le putem incepe dintr-un hobby sau un talent.
Asadar, daca planuiesti sa lansezi o afacere in 2013, iata cateva idei pe care sa le iei in considerare.

1. Blogurile. Fa-ti un blog in care sa iti prezinti pasiunile, intersele si experimenteaza pana cand vei creste audienta si vei avea multi cititori. Poti avea un profit online prin publicitate pe blogul tau.
2. Website flipping sau vinderea de hosting pentru alte site-uri. Cumpara site-uri nedezvoltate sau dezvolta un website pentru a obtine profit. De asemenea, poti cumpara si revinde hosting-uri si pentru a genera profit.
3. Servicii de SEO (search engine optimization). Ajuta companiile sa isi creasca vizibiltatea in cautarile Google, Yahoo sau Bing.
4. Servicii de social media marketing. Ajuta la promovarea companiilor si a brandurilor pe conturile social media ca Facebook, Twitter, Google + sau Youtube.
5. Servicii de management social media. Ajuta afacerile sa isi mentina prezenta in social media (pagini de Facebook, profile de Twitter, Google +) si sa creasca angajamentul clientilor actuali sau potentiali.
6. Servicii de ONR (Online Reputation Management) ajuta companiile sa managerieze feedback-ul online despre brandurile si produsele lor.
7. Dezvoltare si web design. Creaza site-uri pentru corporatii pentru a le ajuta sa isi mentina prezenta in mediul online.
8. Content writing. Creaza continut de calitate si articole pentru diferite companii pe site-urile lor.
9. Dezvoltarea de aplicatii web. Creaza aplicatii Facebook si alte aplicatii web pentru obiective de afaceri si pentru marketing.
10. Trade-uri, licitatii online. Vinde produse pe Amazon, eBay sau alte surse.

Adaugă comentariu

Vrei un site ?

Realizam webSite-uri si Magazine Online

ClickWEB.ro