Totul despre Black Friday 2017

Black Friday 2017 este unul dintre cele mai așteptate evenimente de către clienții magazinelor online sau fizice de la noi din țară și nu numai. Aceasta poate fi cea mai bună ocazie pentru a-ți achiziționa produsele favorite la prețuri foarte bune. Chiar dacă reducerea nu este una imensă, aceasta poate fi mai bună față reducerile de preț din restul anului oferite de retaileri.

În acest articol o să vă prezint informații despre datele de organizare pentru Black Friday 2017 de la mai muți retaileri din România dar și informații și sfaturi utile care vă pot ajuta să vă bucurați de eveniment sau să vă feriți de ofertele înșelătoare.

Magazine online participante la Black Friday 2017

Cu siguranță o să vedem majoritatea magazinelor online oferind prețuri promoționale de Black Friday. Nici un retailer nu va renunța la o bună ocazie pentru a crește vânzările sau pentru a scăpa de stocurile care nu se vând atât de bine.

Campania Black Friday 2017 va fi organizată pe data de 17 Noiembrie dar mai sunt și alte magazine sau operatori mobili care au ales să organizeze evenimentul pe parcursul a mai multe zile. Mai jos este o listă cu magazinele online și cu operatorii care organizează Black Friday în această lună.

Ofertele operatorilor mobili

Telekom organizează evenimentul cu reduceri în perioada 10-26 Noiembrie. Operatorul aduce clienților telefoane mobile de top la 1 leu alături de un abonament recomandat la portare dar și prețuri foarte bune la telefoane pentru clienții care aleg să își prelungească abonamentele. Toate abonamentele Telekom au trafic de date nelimitat 4G. Vizitează telekom.ro pentru detalii suplimentare.

Orange organizează Black Friday pe data de 17 Noiembrie. Clienții care au un cont pe orange.ro se vor putea bucura de ofertele evenimentului cu 24 de ore înainte beneficiind și de un cupon de reducere suplimentară de 10% pentru achiziționarea unui telefon sau accesoriu.

Vodafone nu a oferit, până în acest moment, informații despre reducerile de Black Friday dar cu siguranță va participa la eveniment ca și în anii anteriori. Momentan, poți găsi pe vodafone.ro reduceri foarte bune la telefoane dar și cupoane care te vor ajuta să îți cumperi telefonul dorit la un preț mai bun.

Ofertele magazinelor online

eMag a anunțat deja că va organiza evenimentul cu reduceri pe data de 17 noiembrie. Ne putem aștepta la prețuri de invidiat dar stocurile nu vor fi nelimitate, din păcate. În acest moment poți găsi pe emag.ro reduceri foarte bune la produsele resigilate, la televizoare dar și la aparatele electrocasnice.

PC Garage organizează deja un eveniment cu reduceri comparabil cu Black Friday care se termină pe data de 16 Noiembrie. Probabil pe 17 noiembrie vor apărea pe site și reducerile dedicate evenimentului. O ofertă de invidiat o puteți găsi la telefonul Xiaomi Mi A1 pe care îl puteți achiziționa cu doar 989 de lei. Vizitați pcgarage.ro de pe acum pentru a vă căuta produsele dorite.

Interlink a organizat deja o campanie cu reduceri denumită Black Friday Warm Up și cu siguranță o să vă puteți bucura de prețuri bune și pe data de 17 noiembrie. Pe interlink.roputeți găsi prețuri bune la imprimantele laser, monitoare sau calculatoare refurbished cu licență Windows 10.

Cel.ro este un alt retailer care a organizat deja o rundă de Black Friday. Pe cel.ro puteți găsi oferte de Black Friday valabile până mâine, 13 noiembrie dar vă puteți aștepta la o nouă campanie organizată alături de celelalte magazine online pe 17 noiembrie.

evoMag are deja pe site o a 2-a rundă cu reduceri de Black Friday care se termină pe 14 noiembrie. Poți vizita evomag.ro pentru a vedea ofertele curente. Retailerul va organiza cu siguranță o campanie cu reduceri și vineri, 17 noiembrie.

Alte magazine de urmărit:

Citeste mai multe despre black friday 2017 pe: https://www.techcafe.ro

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *