O serie de motive pentru care nu esti inca acolo unde iti doresti

Cu totii ne dorim sa avem o cariera de succes sau o afacere prospera dar de cele mai multe ori nu prea iese cum ne dorim.

Timothy Sykes, antreprenor, trader si avocat, a publicat pe entrepreneur.com o lista cu lucruri importante care te pot impiedica sa ajungi la nivelul de bunastare dorit.

1. Nu ai pe nimeni care sa te ghideze in directia potrivita

Trebuie sa te inconjori de oameni pozitivi. In plus, trebuie sa gasesti pe cineva de incredere, care sa te ghideze in directia potrivita, spre succes.

2. Nu esti dispus sa faci sacrificii

Nu poti sa le ai pe toate in viata. Daca nu esti dispus sa sacrifici lucruri precum iesiri cu prietenii sau petreceri, pentru a te concentra pe cariera, inseamna ca nu vei atinge niciodata succesul financiar la care visezi.

3. Iti este teama de esec

Vei esua, vei face greseli, dar trebuie sa inveti sa mergi mai departe. Daca ti-e teama de esec, nu vei putea sa il invingi niciodata.

4.Telurile tale nu sunt clare

Daca nu ai teluri clare in minte, dar si pasi concreti de actiune in sensul atingerii acestora, nu vei deveni niciodata milionar.

5. Crezi ca altii pot avea succes, dar nu si tu

Trebuie sa crezi ca poti reusi. Vizualizeaza-te ca fiind acea persoana de succes pe care o admiri. Daca faci acest lucru si crezi cu adevarat ca se poate intampla, esti cu un pas mai aproape de reusita.

6. Crezi ca originile sau trecutul tau stau in calea succesului

Nimic nu te poate impiedica sa ai succes. Repeta cat de des poti acest lucru

7. Stai in preajma unor oameni nepotriviti

Oamenii din jurul tau ar trebui sa fie principalul suport. Trebuie sa iti fie alaturi, sa te incurajeze, sa te mentina poziiv si concentrat. In niciun caz prietenii sau familia nu trebuie sa te incarce negativ sau sa iti distraga atentia.

Citeste continuarea pe: http://www.wall-street.ro

1 thought on “O serie de motive pentru care nu esti inca acolo unde iti doresti”

  1. Pentru ca a atacat, pe tema religiei, un alt candidat si a incercat sa impuna criteriul religios drept unul dupa care ar trebui selectati candidatii la prezidentiale. Una dintre ele, OUG privind migratia alesilor locali, le-a permis primarilor sa-si schimbe partidul chiar inainte de alegeri.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *