Cum stochezi gratuit fotografiile și videoclipurile personale?

Am auzit multe persoane care fie au telefonul plin cu poze și videoclipuri, fie calculatorul. Dacă ai aparat foto și telefon poți lejer să strângi câțiva zeci de gigabiți într-un an mai ales dacă și filmezi, iar asta poate însemna o problema fie pentru că se poate strica harddiskul care este o piesă din computer destul de pretențioasă.

Și mă gândesc în același timp că există o soluție foarte eficientă și atât de populară încât mă mir că nu a ajuns vestea la toată lumea. De aici și titlul articolului.

Google Photos este soluția pentru stocarea gratuit a fotografiilor și videoclipurilor personale.

Cum stochezi gratuit fotografiile și videoclipuri ?

Ai nevoie evident de un cont Google. Apoi să accesezi site-ul Google Photos.

Materialele pot fi încărcate fie trăgându-le în fereastra browserului (pe desktop). Există însă o aplicație Google Photos și pentru desktop și pentru smartphone (iOS și Android) care va încărca automat imaginile în Google Photos.

Pe calculator nu trebuie decât instalată aplicația desktop, iar după instalare să spui în ce foldere de pe harddisk se regăsesc fotografiile și videoclipurile tale personale, apoi aplicația va încărca singură materialele atunci când are acces Internet.

Pe smartphone ce mai trebuie să faci după instalare este doar să oferi acces la fotografii, locație, notificări astfel încât să-și poată face treaba singură. Există posibiltatea de a alege ca upload-ul să se facă doar când ai acces WiFi astfel încât să nu consumi din datele incluse în Cartelă / Abonament.

Nu există limită de stocare atât timp cât alegi din setări să încarci imaginile la High Quality în loc de Original.

Sursa articol:http://www.itnewz.ro

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *