Afacere cu produse profesionale pentru par in valoare de 4 milioane de euro

Cristina Fleaca este una dintre femeile de succes din Romnia care a ales sa-si aplice studiile de business management in propria afacere. A ales o nisa insuficient exploatata in Romania, cea a produselor profesionale pentru ingrijirea parului si a pus bazele Profihairshop, in urma cu sapte ani, imbinand astfel pregatirea profesionala cu pasiunea sa pentru domeniul beauty.

Inainte de a lansa Profihairshop in 2009, alaturi de antreprenorul Klaus Reisenauer, Cristina Fleaca a lucrat ca translator. Primul sau job a fost la o companie germana din Sibiu si l-a obtinut la trei zile dupa terminarea facultatii de limbi straine. “Din aceasta prima experienta am invatat multe lucruri interesante: sa fii profesionist in tot ceea ce faci, sa cauti solutii si nu scuze, sa fii organizat, dar in acelasi timp si flexibil. Am invatat ca in orice domeniu oamenii fac diferenta si ca nimeni nu iti este prieten sau dusman, ci doar invatator, te ajuta sa vezi si sa alegi lucrurile cu care te identifici, precum si pe cele care nu te definesc”, povesteste aceasta.

Cristina Fleaca a mai urmat si studii de business management si drept si este traducator autorizat de limba engleza si germana. Cunostintele dobandite in cele trei domenii in timpul anilor de facultate spune ca au ajutat-o foarte mult, completandu-se reciproc in parcursul sau profesional si in dezvoltarea Profihairshop. “Proiectele de business management m-au invatat sa pun bazele unei afaceri, studiile de drept m-au ajutat sa inteleg aplicarea legislatiei romane, iar limbile straine mi-au deschis orizontul spre comunicare”, spune aceasta.

Inca din facultate visa sa-si dezvolte propria afacere, insa domeniul in care urma sa activeze nu era inca bine conturat. In paralel cu job-ul la compania germana, Cristina lucra pe cont propriu in domeniul traducerilor, pentru companii din diverse arii de activitate. “Cand mi s-a oferit sansa unui parteneriat in cadrul Profihairshop am stiut exact ca acesta este domeniul care ma defineste si mi se potriveste perfect, imbinand pregatirea profesionala cu pasiunea mea statornica pentru domeniul beauty”, adauga Cristina.

Citeste intregul articol pe: http://www.wall-street.ro

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *